Tapet som hunden elsker!

Tapet  som  hunden  elsker! Image

Tapet som hunden elsker!

Har du hund og den er alt i ditt liv, så vil du gå langt for at den skal ha det bra. Ikke bare litt bra, men bære den på en tronestol som om den var din gud. Og hunden er jo vår beste venn, som møter deg i døra og omfavner deg med lek og kos når du kommer hjem fra en slitsom dag på jobben.

Hunder har snevert dybdesyn og kan bare skimte de tingene vi ser klart. Men like fremt elsker de farger. Blått og gult er favorittene, de andre fargene ser de dårligere. Så om du tenker å innrede et rom som hunden oppholder seg mye på, så velg de nabo-vennlige fargene da vel.

Ulike tapet

Det fins vakre tapet i forskjellige farger til mange forskjellige rom. Hunden din vil nok både synes det er artig å være md på oppussing, samt å få nye tapet på veggene. De med mange farger vil dessuten gi dem mye nytt å se på. Fargerike tapet og de med blå og gule farger vil de like aller best.

Farger

Ja det er blå og gul hundene liker. Du har kanskje lagt merke til at den reagerer fortere på ting som har disse fargene enn andre. En hund er nesten fargeblind, men disse fargene elsker den. Fargene må jo passe med ditt ønske, så her må dere ta en alvorsprat først.

Mønster

Når det gjelder mønster, så liker nok hunden de som minner den om andre hunder eller andre dyr. Et sebramønster vil jo kanskje få den til å fly i flint, så her må du kanskje vurdere alle mønstrene. Hunder er ganske liker kyr, så hva med et flekkete mønster?

Figurer

Har du ikke hund eller ønsker deg en veldig mye, så kan du jo glede deg med tapeter av hunder. Her finner man tapet med hunder, katter, tigre og løver bare for å nevne noen. Figurene er morsomme og bedagelige og vil ikke skremme hunden.

Hunder er behagelige kjæledyr som først og fremst er glad for å ha en eier som tar vare på den. Hva angår tapet og innredning, så kan man også spørre en interiørekspert om hva de tror vil bli best.

Author | sjur Comments | Kommentarar avslått på Tapet som hunden elsker! Date | november 25, 2021

categories & tags

lovebond-lite