Hvordan nyte øl og whisky med din firbente venn

    Home  /  Små hunder  /  Hvordan nyte øl og whisky med din firbente venn

Hvordan  nyte  øl  og  whisky  med  din  firbente  venn Image

Hvordan nyte øl og whisky med din firbente venn

Hvis du er en hundeeier som elsker å slappe av med en god drink, har du kanskje lurt på hvordan du kan kombinere din lidenskap for øl og whisky med din omsorg for din beste venn.

Velg riktig tidspunkt

Det første du bør tenke på er når du skal drikke øl eller whisky sammen med hunden din, Barshoppen har et utvalg på på rundt 3000 artikler av glass og annet bar utstyr. Det er ikke lurt å gjøre det når du har planer om å gå en lang tur, leke aktivt eller trene med hunden din, da alkohol kan påvirke din koordinasjon, reaksjonsevne og dømmekraft. Det er heller ikke bra å drikke når hunden din er stresset, syk eller trenger ekstra oppmerksomhet. Det beste tidspunktet er når dere begge er rolige, fornøyde og har tid til å kose dere i hverandres selskap.

Velg riktig type

Det siste du bør ta hensyn til er hvilken type øl eller whisky du skal drikke sammen med hunden din. Det er ikke alle typer som passer like godt til denne anledningen, da noen kan være for sterke, bitre eller søte for din smak eller hundens nese. Du bør velge en type som du liker og som harmonerer med hundens personlighet og preferanser.

Author | sjur Comments | Kommentarar avslått på Hvordan nyte øl og whisky med din firbente venn Date | september 19, 2023

categories & tags

lovebond-lite