Har hunden din svelget dine Airpods?

Har  hunden  din  svelget  dine  Airpods? Image

Har hunden din svelget dine Airpods?

Apple AirPods trådløse hodetelefoner er en praktisk ting å skaffe seg når du skal gå tur med bikkja. Da kan du spille dine favorittsanger mens hunden får gjøre sitt. Slutt er tiden med sammenkrøllete ledninger, dårlig kontakt som lager en masse støy. Når du ikke bruker dem kan du legge dem pent i det smarte etuiet som følger med mens de ligger loppladet og klare til neste økt. Det er likevel litt ironisk, ja, at ettersom de ikke er avhengig og sammenkoblet med ledninger, er det lett for at en av dem kommer på ville veier. Ja, det kan faktisk gå så ille at hunden din jafser dem i seg og svelger dem.

Hva gjør jeg da?

Dersom uhellet skulle være ute og hunden din kom til å forveksle dine airpods fra Teknikkdeler med et par godbiter, vil det sannsynligvis ikke være noen krise og hodetelefonene ville komme ut på naturlig vis. Du bør likevel ta med hunden til en veterinær for en aldri så liten sjekk og ta et røntgenbilde for å være på den sikre siden.

De aller fleste gangene noe slikt skjer, går det bra. Det hele beror på hvordan hodetelefonene er utformet. Hvis det er en valp eller en liten hunderase det gjelder, kan den ikoniske utformingen føre til at de setter seg fast og blokkerer.

Ingen grunn til panikk!

Bare slapp av. Veterinæren vil vite nøyaktig hva han/hun skal foreta seg for å løse problemet. Om det skulle være skikkelig ille, vil det muligens kreve et mindre kirurgisk inngrep for å få hodetelefonene fjernet. I de fleste tilfeller vil det være nok med å gi hunden en dose avføringsmiddel.

Hvorfor kan hunden finne på å svelge dine AirPods?

Som du vet, liker hunder, på samme måte som spedbarn, å tygge på all slags forskjellige små gjenstander. Det betyr ingenting om de smaker godt eller ikke. Inn i munnen skal det! Du har kanskje hørt om hunder som gnager på sokker også. Og dine AirPods er jo ypperlig til å jafse i seg.

Det trenger heller ikke være annet enn at bikkja kjeder seg. Kanskje den trenger noen nye leker, slik at du får ha dine AirPods som du kanskje skaffet deg hos Teknikkdeler i fred? Tyggingen er et helt naturlig instinkt. Hvis det dreier seg om en valp er det også ofte fordi hunden klør i de voksende tennene sine. Et enkelt bein kan være nok til at du fortsatt får ha dine AirPods i fred på lufteturen.

Det er også viktig å sørge for at din firbente venn har nok mat å spise også. Det kan være at du mater hu8nden din mange nok ganger hver dag og at den har nok kalorier i maten sin, men at den likevel ikke får i seg nok næringsstoffer. Dette kan føre til at hunden er mer sulten enn den burde være. Dermed er det fort gjort at den går på jakt etter noe snacks å bite i. Uheldigvis for deg kan dette bli dine kjærkomne Apple AirPods.

Author | sjur Comments | Kommentarar avslått på Har hunden din svelget dine Airpods? Date | oktober 22, 2021

categories & tags

lovebond-lite