Gode fakta om hunderasen Yorkshire-Terrieren

    Home  /  Støvere  /  Gode fakta om hunderasen Yorkshire-Terrieren

Gode  fakta  om  hunderasen  Yorkshire-Terrieren Image

Gode fakta om hunderasen Yorkshire-Terrieren

Hunderasen Yorkshire-Terrier har sin tidlige opprinnelse fra Storbritannia der den ble avlet opp for å jakte på småvilt og andre dyr da den har en utmerket luktesans,er rask og har et meget godt syn.

Denne hunden er svært livlig og elsker å være med deg ut på en lang og god tur i skog og mark for den har et overskudd av energi som oftest og behøver god fysisk trening om den skal føle seg vel.

Yorkshire-Terrieren og fakta om denne

Med sitt utpregede jaktinstinkt og kjappe vesen så gjør du smart i å lukke ytterdøren etter deg om du ikke vil at den skal stikke av,for den vil løpe ut for å utforske verden rundt seg så fort den har muligheten da den er en veldig eventyrlysten hund. Denne hunden vil passe deg godt om du har familie og elsker å leke og ha det gøy og den er dessuten veldig barnekjær og en god kamerat for de aller minste barna. Ønsker man enYorkshire-Terrier så er det smart å ta den med seg på valpekurs fra den er helt liten for å lære den å la seg lede av deg og det er viktig selv å ta på seg rollen som sjef da dette er en egenrådig hund som vil tvinne deg om lillefingeren om den får muligheten til dette. Etter at man har lært den opp på et kurs så vil den være din lojale bestevenn hele resten av sitt liv og dette er en ordentlig god hund som gir masse kjærlighet og kos.

Author | sjur Comments | Kommentarar avslått på Gode fakta om hunderasen Yorkshire-Terrieren Date | mars 13, 2018

categories & tags

lovebond-lite