Den lille japanske spisshunden

Den  lille  japanske  spisshunden Image

Den lille japanske spisshunden

Japansk spisshund har opprinnelsen sin fra Japan der den ble avlet frem på 1900-tallet en gang.

Den har vært en meget populær hund helt siden sin opprinnelse og den tyske rasen Spitz er trolig opphavet til denne sjarmerende lille hunderasen med den nydelige og myke hvite pelsen.

Hunden har et spisst snuteparti og har også en helt utrolig god luktesans,noe som gjør at hunden er en utmerket familiehund siden den beskytter familien sin med alt det som den har og er dessuten veldig kjærlig og jovial. Dette er en sosial hund som stortsett går veldig godt sammen med andre hunder og mennesker som den møter på sin vei. Den vil helst bruke så masse tid sammen med eierne sine som mulig og kan være litt eiesyk men dette kommer bare av at den er svært glad i eierne og vil være lojal mot deg hele resten av livet. Selv om denne rasen har en flott pels så vil den kreve mindre stell av pelsen sin enn det som er vanlig og den er veldig renslig ellers.

Dette er en utrolig sunn og frisk rase og er ikke disponert for noen sykdommer såvidt man vet om.

Særlig så er denne hunderasen aller mest populær her i landet,i tillegg til Sverige,resten av Skandinavia og i Japan og Kina der den er en av favorittene når det kommer til hunderaser uansett.

Dette er en hund som er balansert og vakker rent fysisk og dens mandeløyne og søte snute vil sjarmere veldig mange mennesker på sin vei i tillegg til de små ørene som er plassert midt oppå hodet dens. Pelsen renser i tillegg seg selv så det er ikke nødvendig å dusje eller bade hunden hver uke men om man skal dusje den så anbefales det å bruke en veldig god og mild hundesjampoo.

Author | sjur Comments | Kommentarar avslått på Den lille japanske spisshunden Date | januar 22, 2019

categories & tags

lovebond-lite