4 forskjellige ting hunden din vil elske deg for

    Home  /  Små hunder  /  4 forskjellige ting hunden din vil elske deg for

4  forskjellige  ting  hunden  din  vil  elske  deg  for Image

4 forskjellige ting hunden din vil elske deg for

Hunden er vår best kamerat, og noen ganger fortjener den en positiv overraskelse. Det må ikke nødvendigvis være noe dyrt, selv om det kan være spesielt stas. For til syvende og sist er det tanken som teller, fordi hunder ønsker jo bare å bli satt pris på av eieren. Her er 4 forskjellige ting hunden din vil elske deg for, som passer for alle slags budsjetter, små og store.

1. En hundegård

En eier har ikke alltid mulighet til å passe på hunden sin, og når naboene heller ikke har tid må du ty til andre løsninger. Det naturligste valget er å la den være inne i huset alene i et par timer, men for de mest energiske hundene er det ikke nok. Derfor kan en løpegård være noe å vurdere, for her kan de være ute og springe mer fritt, og har generelt mer frihet.

Det er viktig at det ikke er for trangt med plass i løpegården, og ønsker du noe ekstra kan et hundehus også være lurt å skaffe, da det kan dekke hunden fra det varme sommerværet. Et hundehus må ikke være billig, fordi den trenger materiale av kvalitet, som fra Byggmax, for å sikre at hunden får det den trenger. Ulike faktorer i hundegården kan være forskjellen mellom en trist og lykkelig hund, og burde derfor være godt planlagt.

2. Nye leker

Ikke alle hunder er ekstremt glad i leker, men hundene som er det vil bjeffe av glede når de får en ny leke. I hundemarkedet finner du alt fra fargerike baller til merkelige tyggeleker, som rangerer i mange forskjellige priser. Leker er vanligvis billige, men kan også bli funnet i naturen, i loftet eller i klesskapet helt gratis, da ikke alle hunder er like kresne. Hunder er spesielt glad i stoffleker, som du enkelt kan finne i klesskapet, men vær forsiktig, da stoffbiter kan ende opp i magen. Andre slike leker kan være en grein fra skogen eller et tau du finner blant skrotet ditt.

3. Kos

De færreste hunder sier nei til kos, og det er helt kostnadsfritt. Ikke alle hunder foretrekker å bli klappet eller klødd på i de samme områdene, og det er derfor lurt å finne ut av hvilket område din hund liker best. Andre forskjeller mellom hunder er at noen foretrekker mye kos, mens andre vil at du skal være mer rolig. Husk på at hunder ikke alltid er åpen for å kose døgnet rundt, og det burde respekteres.

4. En gåtur

Hunder trenger som oftest en gåtur minst en gang om dagen, og det elsker de. Å være utendørs er noe de fleste elsker, og er derfor den perfekte tiden for å tilbringe tid sammen. Nyt turen, kanskje ta pauser på veien, og vær takknemlig for at du har en slik hårete venn i livet ditt.

Author | sjur Comments | Kommentarar avslått på 4 forskjellige ting hunden din vil elske deg for Date | august 15, 2019

categories & tags

lovebond-lite